19 april 2012

Disksvampar och ponnyliv

Efter att ha gjort klart dotterns glitterkofta verkade det tråkigt att slutföra ännu ett UFO. Lite ska man väl ha kvar på lager till en regnig dag! Ville dock ha något snabbt, litet och gärna virkat. Hittade då de här söta små disksvamparna eller facescrubs eller vad ni vill använda dem till. Snabba att göra och katten vad bra de var att gnugga ur kastrullerna med. Hur bra de är att gnugga ur ansiktet med får jag återkomma om. Googla på Tawashi eller titta här. Det finns hur många olika sorter som helst (nästan).
Så här blev mina.

Att ha en shetlandsponny har sina sidor. Det är svårt att hålla det lilla djuret nöjt med mindre än minst 3 timmars motion om dagen eller att man landar en helikopter utanför stallet. En stor häst är nöjd bara den får stå stilla och mumsa sitt hö. inte min fettis inte! När hon inte går mycket blir hon som ett småbarn. Tramsig och gnällig och busig. Min utsikt i dag på eftermiddagen har varit denna:
Undrar hur många gånger jag har hört "Snigelexpressen" "Det där går inte fort" osv. Det är liksom meningen att det ska vara lugnt. Men de som fäller kommentarerna har inte sett oss när den lilla knubbisen flyger fram i full galopp med vagnen svängande efter sig och matte förtvivlat försöker med Ptrooo, Whoaa... Hur som helst så är det balsam för själen för en stackars utbränd lärare.