18 april 2012

Hästarnas underbara värld!

Förra veckan var dottern med på en liten hopptävling på ridskolan, BRS. Söta som socker var de små ryttarinnorna (det var inte en pojke så långt ögat nådde tyvärr) när de tog sig över bomhögarna på marken. Mindre söta var de svettiga mammorna som sprang med, ledandes små hästar och telningar över de nu minst meterhöga  bomhögarna. Rosett och ett litet pris fick lilla L. "Mamma. när blir det en ny tävling?" - Så snart mamman blivit av med träningsvärken och hämtat andan, dvs om ett år eller så!
 

Sticka lugnt!

Att vara sjukskriven innebär att ta det lugnt och varva ner. Jag varvar ner med stickning och i dag har jag blivit färdig med lilla L:s kofta som legat ett tag. Det är en uppifrån-och-nerkofta från Tant Kofta. Knapparna är vackraste diamantslipade hjärt-knappar,  garnet är silverglittrigt och dottern är såå vacker! 
Långa promenader står på doktorns receptlista. Jag går och går och går... Vädret är inte alltid det bästa och igår kunde det ha varit en vacker dag i slutet av februari eller så. Snöglitter och ett par grader kallt. Burr! Visserligen ligger Hälsingland i Norrland men inte på Nordpolen! Tussilagona hukar i dikesrenarna. Hoppas våren inte dröjer så länge till.